tag:blogger.com,1999:blog-3317957720640778291.post7500414723644206614..comments2023-05-09T10:06:19.411+02:00Comments on På Bordet- mat och dryck i andanom: Lite panko gjorde susengunillahttp://www.blogger.com/profile/08671990317260261558noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3317957720640778291.post-40373666315191373732012-10-12T17:02:39.116+02:002012-10-12T17:02:39.116+02:00En gjutjärnspanna eller i mitt fall en gjutjärnsgr...En gjutjärnspanna eller i mitt fall en gjutjärnsgryta med neutral olja, upphettad till 160 grader ( termometer eller en brödbit som snabbt blir brunfrasig.) Använd gärna hålslev så att man kan fiska upp bollarna vartefter de får fin färg- går snabbt. gunillahttps://www.blogger.com/profile/08671990317260261558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3317957720640778291.post-14542995009963276642012-10-11T10:30:59.065+02:002012-10-11T10:30:59.065+02:00Hur gjorde du när du skulle fritera dem i olja? To...Hur gjorde du när du skulle fritera dem i olja? Tog du en panna och la dem i?Anonymousnoreply@blogger.com